csütörtök, február 15, 2007

Ma reggel 6kor indultunk a szallasrol egy platos teherrel :), ami elvitt a kikotobe. Ott buszra szalltunk, majd komppal Don Sak-ba hajoztunk. Onna Surat Thaniba, ahol egz mikrobusz elhozott Krabi-ba. Szervezni azt tudnak... Eleg kalandos az utunk vegig, de nagyon tetszik. A lenyeg, hgy nem kell idegeskedni:) Az ut keresztuil vezetett a szarazfoldon K-Ny iranyban, kaucsukfa, palmak, kokuszultetvenyek es ananasz foldek a dzsungelben. Ugy nezett ki, mint a Jurassic Park ekejen. Probaltam fotozni a buszbol, de Jackie Chan nagyon nyelezte szegeny Toycinak...
Aaranylag nagyobb atveres nelkul sikerul eljutni a szallasra, ami nagyon kozel va ismet a parthoz, egy zart hely, van 10-20 bungalo, tele viragokkal, palmakkal. A haz is ok, van benne minden, tv, minibar, A/c.
Du a parton pihentunk, furodtunk, sokkal melegebb a viz, mint a masik p-arton. Ott ugy 23, itt talan 26 fokos.
Itt vannak mar azok a nagy sziklak a vizparton. Holnap megyunk hajoval Hong szigetere (nem hong kong... mielott vicces kedvu barataim kommentelnenek :), halakat etetuk, buvarkodunk, meg ilyesmi. Aztan masnap de athajozunk Phi Phi-re, ahol a Beach-et is forgattak. Nagyon varjuk mar.
Irjatok vadul kommenteket, Stve-en jot derultem, Gabesnak biztos sok dolga akadt, pedig elejen serenyen irogatott.
Udv innen mindenkinek, folyt kov @ PP Island

Nincsenek megjegyzések: