hétfő, február 12, 2007

Ko Samui, Feb 12, hetfo

Eltelt az elso nap Ko Samuin. Reggel erkeztunk Surat Thaniba, ahonnan egy hajoval jottunk at a szigetre, utkozben sok apro uszo falut, par palmafabol allo szigetet es halaszhajot lattunk. Kb 12 korul tett ki minket a vizibusz, picit sikerult megpirulni. Az elso taxiajanlat 500 baht, aztan platos kisbusszal (!) 50 baht-ert elindultunk. A cel elott kitalalta, hogy eddig hozott, mert nem tudja hol a szallas, kesobb 100 baht-ra emelkedett a viteldij. Az elso nap meg sirva fakadtam volna, most mar rohogtem rajta, vegul elvitt a szallasig es kapott 50 bahtot :)
Rovid tus utan, azonnal lementunk a partra, kb 20m, nagyon szep, a konyv azt irja, ez a sziget legnyugisabb resze. Koktel, ebed, pihi. Delutan happy hour koktelilag, este vacsi a parton. Holnap egesz nap dogles lesz, szerdan korulnezunk, a Buddha Beach (!!), vizeses, majmok lesz a program. Csutortok reggel indulunk Krabi-ba, elvileg 12re erunk oda. Ha mas nem, onnen jelentkezunk. Kepet meg mindig nem sikerul feltolteni :(
Koszi a kommenteket, csak igy tovabb....

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Elsőre azt a baht-a kutyafáját.
Másokdik a Frencváros.
Harmadszor nem tettél említést az amishok utcájában tett látogatásotokról.
Negyedszer sürgősen kellene a fejőszék amit még a múlt héten kértél kölcsön, mert a riska tőgye tele, a Mariska meg inkább riksán megy a boltba tejért , de meg ne fogdd a buddha fejét.

A nap süsse a hajatokat szőkére: Stve