szombat, február 10, 2007

Bangkok - elso nap

Hajnalban megerkeztunk, nem mondom, hogy nem voltunk hullak. Persze a gepen nem tudtunk aludni... A szalloda nagyon jo, a kozlekedes enyhen szolva is kaotikus, leginkabb katasztrofalis. A szmog ellenere feszt tuktukozunk, az a leggyorsabb, bazi nagy dugo van reggeltol estig. Par ora pihanas utan nyakunkba vettuk a varost: volt meglepetes, de a sok hasznos info, amit otthonrol hoztunk, kisegitett. Az alkudozas is remekul megy igy este fele, tuktuk-kal es taxival 20-30 Baht-ert kozlekedunk. :) Voltunk kajalni egy seafood etteremben, rajottem, az a legegyszerubb, ha azt mondom vega vagyok, nem kell magyarazkodni.
Ma megvolt a Palota, Buddhak, hajokirandulas es Patpong is. A csatornak dobbenetes latvanyt nyujtottak, szeretnek mihamarabb kepeket feltenni. Este nagyon komoly sikatorokban eldugott hamisitvany-boltokra leltunk, holnapi nap errol szol majd.
Az ut innen holnap ejszaka Surat Thani, onnan reggelre Ko Samui. ahol 3 napot toltunk. Most van a kinai uj ev, szoval keves a szallas, de mi innen foglaltunk elore. Remelem az, ami a kepen van. Nagyon kedves emberek, de azt se hiszem amit kerdeznek. Szerencsem volt a nap elejen, rendesen at tudtak volna vagni...
Udv, Samuirol jelentkezem, remelem kepekkel.

2 megjegyzés:

gamanoid írta...

Aloha Utazók!

Csak így tovább, okosan, ne legyetek buddhák.Nem tom ki az a Suráth Ani, de örülök, hogy meglátogatjátok Kő Samu bácsit is.

üdv:
Gabes

sku írta...

na. ezt nem is tudtam.