csütörtök, február 22, 2007

Feb 22 - Phuket

Erkezesunk kivetelesen teljesen rendben tortent, a szokasos kesesekkel, stb. 11 korul mar itt is voltunk a taxi egyenesen a magyarok (www.phuketinfo.hu) ettermehez hozott, ahol segitokeszek voltak a sracok, azonnal kaptunk szobat a parttol kb 20m-re, nagyon jo aron. A tegnapi nap furdessel es napozassal telt, este vasarlas es vacsi, Petivel kicsit palinkaztunk es jol besoroztunk. Ma egesz nap a parton pihentunk, este bejartuk a setaloutcakat, egeszen mas, mint az eddigi helyek: millio ember, a barok egymast erik, diszkok, ettermek, boltok ezrei. Az utcan tolonganak az emberek, mozdulni sem lehet, nem semmi kaosz :) Az eddigi helyek kihalt szellemvarosok Phukethez kepest! Ennek ellenere nagyon elvezheto, megbantuk volna, ha kihagyjuk. Sokan mondtak rosszat a helyrol, de par napig erdemes itt maradni, ha masert nem a vasarlas kedveert. Itt minden van, ami szem szajnak ingere, a modern bavasarlo plazatol kezdve a legujabb szallodakon at a vizisportokig. Ami nagyon erdekes volt, hogy a motorcsonakos ejtoernyohuzas (mellesleg mi talaltuk fel annak idejen a patrolos valtozatat a szobi obolben, csak senki nem tudja...) ugy tortenik, hogy a paciens moge egy helyi kamikaze is felkapaszkodik, minden biztositas nelkul es a koteleken logva iranyitja a torteneseket...komoly...ja, es ebbol egyszerre 4-5 van a levegoben, holnap le is fotozom, mert ezek elmebetegek, az tuti!
Ezzel lezarul a Thaifoldi tudositasok sora, legkozelebb otthonrol - sok sok keppel. Holnap 7kor taxi repterre, 8kor check-in, 10kor Bangkok, reggel 6kor haza. Otthoni ido szerint de 2 korul erkezunk szombaton. Lesz kis keveredes, per pill azt sem tudom milyen nap van, meg a 6 ora eltolodas... :)

1 megjegyzés:

sku írta...

1. én sem tudom milyen nap van

2. apád azért került bajba a hajós angollal, mert a faszparittya oktató vagy mi egy ÜRES cd-t adott neki, hogy arról telepítsen

3. egyszerűbb lenne (de nehezebb volna nyilvánosítani) ha a google/calendar - ba jegyzetelnél.

4. tegnap voltak 6 hónaposak a gyerekeim, és még megse nézted őket itt helyszínen.........