szerda, július 15, 2009

Budavári Labirintus















Sorozatunk következő földalatti állomása a budai Vár gyomrában kanyargó labirintusrendszer volt. Az öt főből álló felderítő egység személygépkocsival közelített meg az alsó bejáratot a Lovas utca felől, felszerelésünket kiegészítettük 4 olajlámpással és szisztematikusan bejártuk az egész komplexumot. A fenti térképen látható, hogy tematikus szekciókra van tagolva, plédául szerelem labirintusa, Sámán-átjáró, őskori labirintus és így tovább. Természetesen nem hagytuk ki az egyik teljesen sötét résznél az olajlámpások nélküli tájékozodás-próbát ezúttel sem!


























És az egység:


5 megjegyzés:

Bodza írta...

emlékezzünk meg az egység -bevetés utáni- csendespihenőjéről is, amikor is a tagok szigorúan alkoholmentes üdítőket fogyasztottak. :)

tamás írta...

Ide akárki bejuthat, vagy szükséges engedély valahonnan?

Akos írta...

Bárki bemehet, bővebben itt: labirintus.com

Nikolett írta...

Ooooo....de szivesen megneznem en is!!Erdekes lehetett! Nem gondoltam, hogy ilyen helyre engedely nelkul be lehet menni, mi Egerben nottunk fel a ferjemmel, de meg az egri varban is van egy csomo hely amit nem lattunk, ahova viszont tudtommal nem lehet csak ugy bemenni.

http://eletunkphoenixben.eliveport.com/

Akos írta...

Niki: Esztergomban nőttem fel, ott is van egy hasonló, de kicsi alagút, amit egy napra megnyitottak. Persze kihasználtuk, bővebben itt: http://h2o4all.blogspot.com/2009/07/mala-forrasalagut-esztergom.html