hétfő, június 09, 2008

Tökös magyar diplomácia

Adott ugye a sztori az Ecuadorban senyvedő szegény szerencsétlen drogfutárról, aki elnöki kegyelmet kapott, ráadásul a meglehetősen erős dimplomáciai közbenjárás eredményeképp. Erre írja a Vastagbőr: " Hol volt ez a roppant tökös és erélyes magyar diplomácia amikor Malina Hedviget megverték és a teljes szlovák rendőrség, bíróság, titkosszolgálat és média szopatta? Amikor verték a magyarokat Kolozsváron, Újvidéken, Diószegen, Nagyszőlősön, vagy amikor a 2 kisgyereket halálra gázoló és elítélt ír férfi otthon Írországban röhög a markában? Akkor persze ment a kussolás meg a sunyítás ... jaj, ne haragítsuk magunkra a szomszédainkat? (akik, valljuk be: utálnak minket, Kis-Antant még él a lelkekben) Ecuador-ral lehet keménykedni ..." Teljes cikk a címre kattintva, ritkán van valami, amivel az utolsó szögig egyetértek...

1 megjegyzés:

Barbara írta...

Helló!
Nem akarlak sürgetni, de szombaton ballag öcsém, és mivel pénteken még ki is kell nyomtattatni amit csinálok, szükségem lenne minél előbb a képekre.
Az e-mail-címem továbbra is bpataki@gmail.com
Ha nem akarsz vele folalkozni, csak csomagold be egy rar-ba/zip-be és küldd át a mammutmail.com-on keresztül (asszem 1GB-ig lehet küldeni vele mailt)

És előre is köszi! :)


Barbara