kedd, október 16, 2007

Végeredmény - 6. hely

Igaz kissé elcsúsztam e remek hír bejelentésével, de hozzuk fel mentségemre, hogy az utolsó napok a komoly ünneplés jegyében teltek, sőt még szombaton Balatonfüreden egy kis különítménnyel megkoronáztuk a nyár utolsó hetét.
Szóval azt történt, hogy az utolsó versenynapra kissé megfáradt a csapat - hiába, nem vagyunk hozzászokva a kemény élsporthoz - így történt egy-két baki az utolsó (a csütörtöki második) futamon. A legvégén inkább már röhögtünk magunkon, tudtuk, hogy ez lesz az a futam, amit dobhatunk, így megmaradt a 6. hely a legvégére. Ennek annyira örültünk, hogy nekiálltunk inni már a hazaúton, ennek köszönhetően emlékezetesre sikerült a tankolás és a kikötés is.
Az eredményünkről még annyit, hogy olyan csapatokat hagytunk maunk mögött, akik évtizedek óta űzik versenyszerűen ezt a sportot, remek, összeszokott legénységgel. Én úgy gondolom, hogy egy ilyen mezőnyben 6. helyet elérni nem kis dicsőség, ami valójában három embernek köszönhető: Zsombor, Csaba és Andornak, hiszen igazán megfeszített munkával minden futamon a lehető legjobbat hozták ki a társaságból; még egyszer köszönet nekik. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ennek köszönhetően nem oszlik fel a crew, hanem a 2008-as idényben több balatoni edzéssel megpróbáljuk komolyan venni a Nagyhajós Bajnokságot is. Több képet is láthattok majd, de annyi van, hogy kénytelen vagyok válogatni.

Nincsenek megjegyzések: